Improving the home

Our investment of nearly a £1M to improve the home has proved extremely timely.  The wider corridors have improved access and this has proved invaluable during the Covid-19 pandemic.  Deep cleaning and social distancing would have been very difficult without these modifications completed in 2018.

The First Floor lounge

The building is now much easier to navigate and we have six new rooms with modern bathrooms.  The first floor has a wonderful atrium that can be used by residents and their relatives when the situation improves.  Since these developments new window frames have been installed in the conservatory and the boundary fence has been replaced.  To facilitate meetings of residents with family members the large summer house off the driveway is being modified and a small summer house has been constructed.  Both will have heating and lighting to facilitate residents meetings with family members, if, as we expect, restrictions on visiting in the home continue through the autumn and winter.

Extensive areas of new carpeting have been laid to facilitate deep cleaning as an infection control measure.